KMO PORTEFEUILLE

QP Consult bvba is sinds april  2016 erkend als dienstverlener voor advies en opleidingen die door de KMO Portefeuille zullen gesubsidieerd worden.  (logo  KMO Portefeuille)

ERKENNINGSNUMMER OPLEIDING :     DV.O217842

ERKENNINGSNUMMER ADVIES  :  DV.A217843                                                    

De Vlaamse KMO Portefeuille is een maatregel waardoor U, als ondernemer, financiële steun krijgt voor de aankoop van onze diensten.

 

 

Met de KMO Portefeuille kan de kostprijs van onze opleidingen gesubsidieerd worden voor de ondernemer en werkenden van de onderneming.  Het bedrag van de subsidie is afhankelijk van de grootte van uw bedrijf (zie http://www.vlaio.be/themas/kmo-portefeuille)

Voor elke deelnemer wordt een gepersonaliseerd vormingsattest uitgereikt.

 

Met de KMO Portefeuille kan de kostprijs van advies gesubsidieerd worden.  Deze adviezen betreffen de analyse van de concrete probleemstelling, het advies en het implementatieplan  en de begeleiding van dit laatste.  Het bedrag van de subsidie si afhankelijk va)n de grootte van uw bedrijf.

(zie http://www.vlaio.be/themas/kmo-portefeuille)

 

Process mapping, risicobepaling, risicostrategie en -beheersing, verbeteren van efficiëntie in processen, verbeterprojecten opstarten en implementeren, opstellen van routines (procedures, instructies...)
Lees meer

Motivatie verbeteringsprojecten, specifieke kwaliteitstechnieken, opleiding zorgsystemen: o.a. ISO 9001, ISO TS 16949, opleiding interne auditor: ISO 19011, bedrijfsinterne en open opleidingen
Lees meer

QP Consult is partner bij het project KMO Adviesraad van UNIZO. QP Consult werd door UNIZO aangeduid als de exclusieve partner ter promotie, coördinatie en begeleiding van adviesraden bij KMO’s.

Lees meer

QP Consult
Vogelzanglaan 15
B-8500 Kortrijk

T +32 (0)56 35 18 70
F +32 70 42 69 98
info@qpconsult.be

Created by Pixular