Adviesraden

QP Consult is partner bij het project KMO Adviesraad van UNIZO.

QP Consult werd door UNIZO aangeduid als de exclusieve partner ter promotie, coördinatie en begeleiding van adviesraden bij KMO’s in West-Vlaanderen.

In het ruime kader van Corporate Governance voor niet-beursgenoteerde bedrijven is de oprichting van een adviesraad een belangrijke pijler.

Wenst u een adviesraad op te richten? Wij begeleiden u van A tot Z. Na het detecteren en inventariseren van uw bedrijfsuitdagingen, gaan wij op zoek naar externe, geschikte expertise op uw maat.

De KMO Adviesraad wordt uw klankbord, een adviserende vergadering die u regelmatig en in alle vertrouwelijkheid deskundige adviezen levert.

Voor alle info zie ook: www.kmoadviesraad.be of bekijk ook ppt

U kan hier de overzichtsbrochure KMO Adviesraad aanvragen of neem contact voor een vrijblijvende afspraak.

Process mapping, risicobepaling, risicostrategie en -beheersing, verbeteren van efficiëntie in processen, verbeterprojecten opstarten en implementeren, opstellen van routines (procedures, instructies...)
Lees meer

Motivatie verbeteringsprojecten, specifieke kwaliteitstechnieken, opleiding zorgsystemen: o.a. ISO 9001, ISO TS 16949, opleiding interne auditor: ISO 19011, bedrijfsinterne en open opleidingen
Lees meer

QP Consult is partner bij het project KMO Adviesraad van UNIZO. QP Consult werd door UNIZO aangeduid als de exclusieve partner ter promotie, coördinatie en begeleiding van adviesraden bij KMO’s.

Lees meer

QP Consult
Vogelzanglaan 15
B-8500 Kortrijk

T +32 (0)56 35 18 70
F +32 70 42 69 98
info@qpconsult.be

Created by Pixular